Az ADAM filozófiája

Hiszünk abban, hogy a jövő legfontosabb prezentációs eszköze az óriás LED kivetítő, valamint hogy a jövő az online és hibrid rendezvényeké, és az ehhez kapcsolódó minőségi stream szolgáltatásoké. Elsődleges célunk, hogy megrendelőink kiemelkedő büszkeséggel és boldogsággal, nézőink élénken megmaradó, wow audiovizuális élménnyel távoznak minden olyan rendezvényről, mely rendezvénytechnikai megvalósítását a saját alapelveink alapján csapatunk végezte.

Víziónk, hogy megváltoztatjuk a konferenciák, prémium céges rendezvények és kiállítások világát “az apró részletektől a magával ragadó egészig” elvünk alapján. Minden ilyen rendezvény alapvető összetevője az óriás LED kivetítő, kamerák, látványos és tematikus audiovizuális tartalom, amely szervesen illeszkedik a teljes program nagy egészébe maradandó wow élményt alkotva mind az előadók, mind a nézők, mind a szervezők számára.

Küldetésünk, hogy évről évre növeljük a “cherry on top” tematikus rendezvények számát. Nincs több projektor és laptop, helyette LED kivetítők, médiaszerverek, padló monitorok, kamerák, profi hangosítás és világosítás, valamint internetes műsorszórás és műsorrögzítés képezi a rendezvények technikai magját. A “cherry on top” elvünk része, hogy a műsor tervezése, az előadások összeállítása, a prezentációk kinézete és tartalma organikus egységet képez és szinergiában működik együtt a rendezvénytechnikai tartalommal és a program tematikájával.

Óriási tapasztalat, kreatív gondolkodás, válogatott és minőségi eszközpark, a technikai fejlődést folyamatosan lekövető módszerek párosulnak a maximálisan vevőbarát és rugalmas kiszolgálással, odafigyelő, gondos projekt előkészítéssel. Tervezzük meg közösen eseményeid, nekünk is legalább olyan fontosak, mint neked!

Az óriási LED kivetítők, az elegáns pódium és a profi világosítás a nézők számára is kézzel fogható és megtapasztalható előrelépés. De legalább ekkora különbség van a közönség számára láthatatlan háttérmunkában: betekintő monitorok prezentáció előnézettel, saját, dedikált, 1080p stream szerver védett hozzáféréssel, professzionális mikrofonozás és médiabejátszás. Az ENG kamerák, a látványos és a produkció dinamikáját lekövető videokeverés, a műsortervezés és az adáskészítés a négy fő kulcs komponense annak, hogy rendezvényed akár egy tévécsatornán is megállja a helyét.

LED kijelzős pulpitus

Miért?

Azért alapítottuk az Alternative Design And Mediat, hogy egy újfajta megközelítést vigyünk Magyarországon a konferenciák és kiállítások világába. 

Víziónk, hogy paradigmaváltást érjünk el, a LED kijelzők és az ide kapcsolódó legmodernebb vizuáltechnikai szolgáltatások általánosan elterjedt, szerves részét képezzék minden minőségi offline, online és hibrid rendezvénynek.

LED sajtófal

Kik?

Az ADAM olyan szakemberek csapata, akik elhivatottak abban, hogy a néhány éve még csak kereskedelmi televíziókban elérhető minőségű látványt, professzionalitást, műsorkészítést és internetes sugárzást eljuttassák a rendezvényszervező iparág összes szereplőjéhez is.

Kollégáink neves szakemberek a saját területükön, rendezvények százain edződtek, az esetleges problémák felmerülését a tervezés fázisában már előre kiküszöbölik, kéréseid gyorsan és hatékonyan megoldják.

Ledfal kiállításra

Hova?

A videokeverés, az internetes stream, a prezentáció és bejátszó szoftverek fejlődése forradalmi változásokat hozott az elmúlt években a prezentációs tematikájú rendezvények világában, a hagyományos rendezvények részben vagy egészben áttevődtek az online térbe. 

Ez új megoldásokat igényel, de egyben új, forradalmi lehetőségeket is ad a közönség megszólításához.

Vizuáltechnika és világosítás

Hogy jobban lássanak

Kamerák és videokeverés

Nagyíts rá a lényegre, tartsd ébren a hátsó sort is.

LED kivetítők

Töltse be a tartalom a látóteret

Modern színpadtechnika

Kifogástalan tartószerkezetek és mobilszínpad akár szőnyegezve

Mikrofonok és hangosítás

Hogy jobban halljanak

Pro vezetéknélkül mikrofon rendszerek

Az előadók fesztelen szabadságáért

Elegáns hangosítás

Diszkrét, minőségi hangosítási eszközök

Internetes stream

Közvetítsd rendezvényed dedikált szerverünkön

Referenciáink

Akik már minket választanak.