Üdvözöljük!

Ez a közösség a termékeink és szolgáltatásaink szakemberei és rajongói számára készült.
Ossza meg és vitassa meg a legjobb tartalmakat és új marketingötleteket, építse szakmai profilját és váljon együtt jobb marketingessé.

You need to be registered to interact with the community.
Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje.

Ez a közösség professzionális és lelkes felhasználóknak, partnereknek és programozóknak szól. Kérdéseket tehet fel a következőkkel kapcsolatban:

  • hogyan telepítse az Odoo rendszert egy sajátos infrastruktúrához,
  • hogyan állítsa vagy szabja személyre az Odoo rendszert a sajátos üzleti követelményekhez,
  • mi a legjobb módja az Odoo rendszer felhasználásának egy sajátos üzleti igényben,
  • hogyan fejlesszen a szükségleteihez modulokat,
  • sajátos kérdés az Odoo rendszer szolgáltatás ajánlatairól, stb.

Mielőtt megkérdezné - kérjük, keressen rá egy hasonló kérdésre. A kérdéseket a címük vagy a címkék alapján keresheti. Az is rendben van, ha a saját kérdésére válaszol.

Kérjük, kerülje a túl szubjektív és érvelő vagy a közösség szempontjából nem releváns kérdések feltevését.

Csak gyakorlatias, megválaszolható kérdéseket tegyen fel, amelyek az Ön előtt álló tényleges problémákon alapulnak. A fecsegő, nyílt végű kérdések csökkentik az oldal hasznosságát, és más kérdéseket kiszorítanak a címlapról.

Annak érdekében, hogy kérdését ne jelöljék meg és esetleg ne távolítsák el, kerülje el a szubjektív kérdéseket, ahol ..

  • mindegyik válasz egyenlően érvényes: “Mi a kedvence ______?”
  • a válaszát megadta a kérdésével együtt, és még több választ vár: “Én ______ használom ______ erre, te mit használsz?”
  • nincs aktuális megoldandó probléma: “Kíváncsi vagyok, ha más ember is így érez mint én.”
  • elkezdtünk egy, feltételezett, nyílt-végű kérdés megadását: “Mi van ha ______ történt?”
  • ez egy zavarosan összeszedett kérdés: “______ szívás, igazam van?”

Ha a fenti példák valamelyikébe beleillik, vagy ha a kérdés feltevésének motivációja az, hogy "szeretnék részt venni egy, a ______-ról szóló vitában", akkor nem itt, hanem a levelezési listánkon kellene kérdeznie. Ha azonban a motivációd az, hogy "Szeretném, ha mások elmagyaráznák nekem a ______ címet", akkor valószínűleg rendben vagy.

(A fenti kiválasztást a Veremtúlcsordulás GYIK-ból csatolta hozzá.)

További:

  • Válaszok nem adnak hozzá vagy bont ki kérdéseket. Inkább szerkessze a kérdést vagy adjon hozzá kérdés megjegyzést.
  • Válaszok ne megjegyzések legyenek másik válaszokhoz. Inkább adjon megjegyzést másik válaszokhoz.
  • Válaszoknak nem szabad másik kérdésekre hivatkoznia. Ehelyett adjon egy kérdés észrevétel utalást "Lehetséges, hogy ismétlése ennek...". Azonban, megengedett másik kérdésekre vagy válaszokra hivatkozó elérési út beillesztése az idevonatkozó további információ nyújtásához.
  • Válaszok nem lehetnek csak link elérési utak, mint megoldás. Inkább szolgáltasson egy teljes körű leíró szöveget a válaszában, még akkor is, ha az egy másolás/beillesztés. Linkeket szívesen vesszük, de azok legyenek a válaszok kiegészítői, forrásra hivatkozások vagy további olvasnivalók.

A válaszoknak nem szabad kiegészíteniük vagy kibővíteniük a kérdéseket. Ehelyett vagy szerkessze a kérdést, vagy adjon hozzá megjegyzést.

Válaszok ne megjegyzések legyenek másik válaszokhoz. Inkább adjon megjegyzést másik válaszokhoz.

A válaszok ne csak más kérdésekre mutassanak.Ehelyett adjon hozzá egy megjegyzést, hogy "Lehetséges duplikátum...". Az azonban rendben van, ha más kérdésekre vagy válaszokra mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek további releváns információkat nyújtanak.

Válaszok nem lehetnek csak link elérési utak, mint megoldás. Inkább szolgáltasson egy teljes körű leíró szöveget a válaszában, még akkor is, ha az egy másolás/beillesztés. Linkeket szívesen vesszük, de azok legyenek a válaszok kiegészítői, forrásra hivatkozások vagy további olvasnivalók.

A válaszok nem indíthatnak vitákat Ez a közösségi kérdés-felelet nem egy vitacsoport. Kérjük, hogy válaszaiban ne tartson vitákat, mivel ezek felhígítják a kérdések és válaszok lényegét. Rövid vitákhoz kérjük, használja a hozzászólási lehetőséget.

Amikor egy kérdést vagy választ felfelé szavaztak, az azt közzétevő felhasználó pontokat kap, amelyeket "karma pontoknak" nevezünk. Ezek a pontok a közösség iránta tanúsított bizalmának durva mércéjeként szolgálnak. E pontok alapján fokozatosan különböző moderálási feladatokat osztanak ki a felhasználóknak.

Például, ha érdekes kérdést teszel fel, vagy hasznos választ adsz, a hozzászólásodat feljebb szavazzák. Másrészt, ha a válasz félrevezető - le lesz szavazva. Minden egyes igen szavazat 10 pontot generál, minden egyes ellenszavazat 2 pontot von le. Egy kérdésre vagy válaszra naponta legfeljebb 200 pont gyűjthető. A végén található táblázatban a moderálási feladatok egyes típusaihoz tartozó hírnévpontkövetelményeket ismertetjük.

Az oldal célja egy olyan releváns tudásbázis létrehozása, amely választ ad az Odoo-val kapcsolatos kérdésekre.

Ezért a kérdéseket és válaszokat a honlap tapasztalt felhasználói a wiki oldalakhoz hasonlóan szerkeszthetik, hogy javítsák a tudásbázis tartalmának általános minőségét. Az ilyen jogosultságok a felhasználói karma szintje alapján kerülnek megadásra: Ön is megteheti ugyanezt, amint a karmája elég magasra emelkedik.

Ha ez a megközelítés nem az Ön számára megfelelő, kérjük, tartsa tiszteletben a közösséget.

Itt egy táblázat a jogosultságokkal és a karma szintekkel